جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت فراورده های نسوز ایران( سهامی عام ) رأس ساعت 11:00 روز شنبه مورخ 1395.03.22درمحل سالن تلاش با حضور بیش از 90 درصد سهامداران برگزار شد.
ترکیب هیات رئیسه مجمع با حضور آقای عبودی به عنوان رئیس مجمع و نظارت آقایان فائز و درخشنده و به دبیری آقای لقمانی تشکیل شد.
همچنین نماینده سازمان بورس و نماینده موسسه حسابرسی نیز در جلسه حضور داشتند.
مجمع پس از استماع گزارش هیات مدیره توسط مدیر عامل محترم ، جناب آقای سعید لقمانی و گزارش بازرس قانونی تصمیمات ذیل را اتخاذ نمود.
1- تصویب صورتهای مالی منتهی به سال مالی 1394.12.29
2- تقسیم 360 ریال به عنوان سود نقدی به ازای هر سهم
3- انتخاب موسسه حسابرسی امجد تراز سپاهان به عنوان حسابرس و بازرس اصلی و موسسه حسابرسی دش و همکاران به عنوان بازرس علی البدل
4- انتخاب روزنامه اطلاعات به عنوان روزنامه کثیر الانتشار
گزیده اطلاعات:
پیام هیئتمدیره
مرور کلی بر وضعیت و تحولات صنعت نسوز در سال
1394 در سال 1394تناژ جذب سفارشات حدود 13.75درصد کمتر از سال 1393 ،ولی ازنظر ارزش ریـالی فـروش هر کیلوگرم محصول حدود 1.7 درصد افـزایش ارزش را شـاهد بـودیم کـه دلیـل اصـلی آن کـاهش جـذب سفارش به دلیل شرایط رکودی بازار بوده است. از سوی دیگر جهتگیری امور بازاریابی و فـروش بـه سـمت بازارهای دیگر از قبیل سیمان – صنعت شیشه و واحدهای تازه تأسیس احیا فولاد بوده است. بر اساس تحلیل شرایط سال94 پیشبینی ترکیب فروش محصولات در سال 95 نیز تا حدودی مشابه سـال 94 در نظر گرفتهشده است. مرور کلی بر جایگاه شرکت در صنعت و وضعیت رقابتی آن در سال 1394 شرکت فرآوردههای نسوز ایران در ادامه فعالیتهای سالهای قبل جایگاه ممتاز خود در بین تولیدکنندگان را حفظ و ادامه داد، و با تکیهبر نقاط قوت و غلبه بر ضعفها توانسـته بـه لحـاظ سفارشـات دریافـت شـده علیرغم رکود بازار وضعیت سال قبل را نیم درصد ارتقا دهد. و جایگاه رقابتی خـود را در بـین رقبـای داخلـی حفظ نماید .
بیان استراتژی شرکت در سال 1394 در ابتدای سال شرکت با یک بازنگری کلی در برنامه استراتژیک کار خـود را ادامـه داد کـه در ایـن بـازنگری بیانیه بهصورت زیر تعریف شد. شرکت فرآوردههای نسوز ایران بهعنوان یکی از شرکتهای موفـق در عرصـه تولیـد فرآوردههای نسـوز کشور، همواره ارتقاء کیفیت محصولات، خدمات مرتبط و بهبود مستمر را مدنظر داشته است. این شـرکت بـا تولید محصولات نسوز با اسـتانداردهای جهـانی و نـوآوری، ارائـه خـدمات فنـی مـرتبط، برقـراری پیونـد بـا سرآمدهای نسوز دنیا و الگوبرداری از نمونههای موفـق در ایـن صـنعت و بهکارگیری تـوان و مشـارکت کارکنان خود دررسیدن به اهداف، ارزشهای موردنظر مشتریان و ذینفعان را فراهم مینماید. برای ادامه فعالیتهای شرکت دو سیاست کلی تعریف شد:
1-حفظ و ارتقاء شرایط فعلی
2-توسعه بازار محصولات
تحلیل رقبا بهعنوان پیشنیاز برای شناسایی نقاط قوت و ضعف ، فرصت و تهدیدهای سـازمان از فعالیتهای اصلی در تدوین برنامه میباشد که طی آن مشخص گردیـد ایـن شـرکت در سرفصلهای کیفیـت، قیمت تمامشده، تکنولوژی و توانایی بهرهبرداری (تحقق ظرفیتهای اسمی) در بـین رقبـای داخلـی حـائز رتبه نخست نمیباشد لذا نسبت به شناسایی و تجزیهوتحلیل نقاط قوت و ضعف سازمان همچنین فرصتها و تهدیدهای محیطی اقدام و از طریق تشکیل ماتریسSWOT ،استراتژیهای کـلان اسـتخراج شـدند که بهطور مختصر بر مدیریت هزینه و کاهش قیمت تمامشده ، بهینهسازی فرآیندهای تولید و پشـتیبانی ، توسعه سهم بازار داخلی ، توسعه کسبوکار ، توسعه بازاریابی و فـروش صـادراتی ، تقویـت نظـام راهبـری تمرکز داشت . نهایتاً استراتژیهای اجرایی شرکت توسط 88 سنجه و بهصورت کمی هدفگذاری شدند . مرور کلی بر عملکرد شرکت و میزان دستیابی به اهداف و دستاوردهای مهم در سال مالی مورد گزارش: ارزش فروش شرکت فرآوردههای نسوز ایران نسبت به دوره مالی ماقبل13.4 درصد کاهش داشـته اسـت . این کاهش در شرایطی اتفاق افتاده است که میزان وزنی فروش شـرکت بـا دوره ماقبـل، کـاهش 11 درصـد داشته است. در حوزه تولید، تولید محصولات در سال 1394 نسبت به دوره مالی ماقبل بـیش از 5.6 درصـد کاهش را نشان میدهد. تولید انجامشده در سال 1394 در مقایسه با بودجه پیشبینیشده نیز از کـاهش 8 درصدی برخورداراست. عرضه سقفهای یکپارچه برای سایر شرکتهای فولادی ادامه داشته و توانسته رکوردهای جدید را ثبت کند. در حال حاضر در حوزه مصارف انرژی فعالیتهای سازمانیافتهای تحـت مدیریت کمیته انرژی شرکت به انجام رسیده است و دستاوردهای حاصـله رضایتبخش میباشد بهطور مشخص مصارف ویژه انرژی شرکت در بخش گاز حاصل تغییر نسبت تولید آجر به جرم و نیـز حـذف کـوره قدیم و جایگزینی کوره تونلی ریدهامر میباشد. وضعیت اقدامات انجامشده در حوزه پروژههای توسعه کسبوکار و توسعهسازمانی به شرح جداول زیر میباشد:
استراتژی و برنامههای شرکت در سال مالی ( 1395 (
کاهش بودجه عمرانی دولت در سال 94 که به علت کاهش درآمدهای نفتی ناشی از افت قیمت جهانی نفت و تداوم اعمال تحریمهای بینالمللی بازرگانی و اقتصادی علیه ایران بود منجر به کاهش تقاضا و افـزایش موجودی انبار محصولات صنایع سیمان و فولاد شد که این خود باعث کاهش تولید در ایـن صـنایع و کاهش مصرف فرآوردههای نسوز گردید همچنین رقابت شدید تولیدکنندگان نسوز درزمینهٔ کاهش قیمت فـروش برای جذب سفارش بیشتر و ناچاری از فروش اعتباری به دلیل افزایش قدرت چانهزنی مشـتریان ، افـزایش میزان مطالبات و دوره وصول مطالبات از این صنایع را باعث گردید . که این خود میتواند منجر به افزایش ریسک نقدینگی در شرکتهای نسوز شود. از طرفی چشمانداز چندان مطلوبی از وضعیت صنعت کشور برای سال در پیش رو متصور نمیباشد و سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی و همچنین رکورد تورمی در این سال نیز بر تجارت و صنعت کشور حاکم خواهد بود . در چنین بازاری ، شرکتهایی میتوانند موفـق باشـند کـه همواره تحولات و تغییرات پیرامونی را رصد کرده و برای شرکت ، اهــداف مشـخص و معـین را تعیـین و راههای دستیابی به آن را هموار سازند