وضعیت بورس در یک نگاه آماری

با افزایش شاخص کل و ارزش معاملات همراه بودیم اما حجم معاملات به همراه این دو رشد نکرد و لذا انتظار می‌رفت رشد شاخص پایدار نباشد چرا که این رشد با افزایش حجم معاملات همراه نبوده است.
گزارش

نمودار1-1


بنابر گزارش شرکت کارگزاری نهایت نگر، همان گونه که در نمودار فوق مشخص است، در ابتدای هفته گذشته یعنی روز یکشنبه با افزایش شاخص کل و ارزش معاملات همراه بودیم اما حجم معاملات به همراه این دو رشد نکرد و لذا انتظار می‌رفت رشد شاخص پایدار نباشد چرا که این رشد با افزایش حجم معاملات همراه نبوده است. در ادامه هفته در روز دوشنبه شاهد افزایش حجم و ارزش معاملات بودیم اما شاخص کل کاهش یافت و بر انتظارمان از افت شاخص صحه گذاشت. این افزایش حجم در روز منفی بازار با شکسته شدن سطوح حمایتی همراه بود و انتظار افت بیشتر در شاخص کل را تقویت نمود.

در ادامه هفته در روز چهارشنبه شاهد شکسته شدن آخرین کف مینوری در شاخص کل بودیم و انتظار داریم در ادامه این موضوع افت بیشتری در شاخص کل را در روزهای پیش رو شاهد باشیم. نزدیکترین سطح حمایتی شاخص کل در ۷۴۶۷۰ واحد قرار گرفته است اما به نظر می‌رسد رشد از این سطح حمایتی یک رشد موقت بوده و انتظار افت بیشتر تا سطوح ۷۳۱۵۰ و ۷۱۵۰۰ واحد از منظر نمودارهای تکنیکی دور از ذهن نیست.

به نظر می‌رسد در مقطع فعلی،‌ مشکل اصلی بازار کمبود نقدینگی ‌باشد و تا زمانیکه شاهد کاهش نرخ سود سپرده بانکی و انتشار خبرهایی نظیر معافیت مالیاتی افزایش سرمایه ها از محل تجدید ارزیابی و انعقاد قراردادهای همکاری با اقتصاد جهانی که در دوران پسابرجام انتظار آن می‌رفت، نباشیم، وضعیت بازار به صورت نوسانی و کم حجم خواهد بود. البته انتظار می‌رود پس از اتمام فصل مجامع روند معاملات بهبود یابد.

اطلاعات نمادهای برتر از لحاظ حجم و ارزش معاملات در طول هفته اخیر

شرکت‌هایی که بیشترین ارزش و حجم معاملات را طی هفته اخیر به خود اختصاص داده اند عبارت اند از:

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.