رشد 20 درصدی قیمت ها در کوتاه مدت

با توجه به لغو تحریم های سیاسی، اقتصاد کشور بهبود پیدا خواهد کرد و مراودات با کشورهای خارجی رونق می گیرد که در این حالت یکی از صنایعی که پتانسیل و رشد سودآوری بالایی دارد صنعت حمل و نقل می باشد که با افزایش صادرات و واردات با رشد همراه خواهد شد.
با توجه به اخبار مثبتی که در خصوص انجام توافق هسته ای از داخل و خارج کشور به گوش می رسد نشان دهنده این است که جریان مذاکرات به سمت انجام توافق نهایی می رود.

معاون اقتصادی و سرمایه گذاری کارگزاری بانک اقتصاد نوین در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز، ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: در شرایط فعلی نباید از بازار سهام انتظار صف های خرید طولانی و رشدهای هیجانی را داشت چراکه فعالان بازار نسبت به بورس و روند آن بی اعتماد شده اند و عرضه حقوقی ها نیز باعث افت این روند و ملایمتر شدن شیب رشد شاخص بازار سرمایه شده اند.

ارشاد کوششی در رابطه با عرضه های حقوقی گفت: نکته قابل توجه این است عرضه سهام از طرف سهامداران حقوقی نسبت به روزهای گذشته کمتر شده و این خود می تواند به تعادل بازار کمک کند و البته نباید فراموش کرد سهامداران حقوقی نیز به همراه رکود اقتصاد دچار مشکلات نقدینگی شده و برای جبران این نقدینگی به عرضه سهام پرتفوی خود روی آورده اند.

وی در ادامه افزود: حال اگر توافقی صورت گیرد دو صنعت بانک و خودرو که اغلب سرمایه گذاران و فعالان بورس در این دو گروه بیشترین سرمایه گذاری را دارند با توجه به مشکلات موجود در این صنایع، پتانسیل رشد چندانی را نداشته و تنها بازدهی کوتاه مدتی نصیب سهامداران خود خواهند کرد.

کوششی در رابطه با صنایع با پتانسیل رشد بالا گفت: سرمایه گذاران باید در حال حاضر به تحلیل تمرکز بر صنایعی همچون حمل و نقل، نفت و گاز و پتروشیمی بپردازند چرا که از نظر من این صنایع در بلند مدت می توانند سود سازی بهتری داشته باشند.

وی تأکید کرد: با توجه به لغو تحریم های سیاسی، اقتصاد کشور بهبود پیدا خواهد کرد و مراودات با کشورهای خارجی رونق می گیرد که در این حالت یکی از صنایعی که پتانسیل و رشد سودآوری بالایی دارد صنعت حمل و نقل می باشد که با افزایش صادرات و واردات با رشد همراه خواهد شد. صنعت پتروشیمی نیز که طرح های توسعه آنها به دلیل تحریم ها با وقفه همراه شده بود به بهره برداری خواهند رسید و قابلیت رشد را دارد.

کوششی در رابطه با رشد اقتصاد بیان کرد: با رشد اقتصاد و خروج از رکود وضعیت عمران و ساخت ساز در کشور رونق می گیرد و در نتیجه آن شرکت های ساختمانی و سیمانی با سودآوری همراه خواهند شد، البته نباید انتظار رشد قیمت مسکن و ساختمان را داشت و تنها در این حالت می توان به خروج این صنایع از رکود تکیه کرد.

این کارشناس بازار سرمایه در رابطه با دیگر صنایع فعال در بازار گفت: از صنایع دیگر صنعت فلزات اساسی و سنگ آهنی ها که به دلیل کاهش قیمت های جهانی و رکود داخلی با افت همراه شده بودند، می باشد که به نظر می رسد کاهش بیشتر قیمتهای جهانی را نخواهیم داشت و با لغو تحریم ها و بهبود وضعیت اقتصادی با رشد ملایمتری نسبت به دیگر صنایع همراه خواهد شد.

کوششی در پایان به واکنش بازار بعد از انجام توافق نهایی گفت: در کوتاه مدت انتظار رشد 20 تا 25 درصدی قیمت سهام را خواهیم داشت اما بعد از آن بازار به سمت تعادل حرکت خواهد کرد اما جو غالب بر بازار به سیاستهای دولت و مدیریت اقتصاد کشور بستگی دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.