بایدها و نبایدهای برنامه تلویزیونی بورس

با توجه به برنامه های پیرامون بازار سرمایه در کل دنیا بهتر است این چنین برنامه ها به سمت نظرات کارشناسان، مشاوران سرمایه گذاری و تحلیلگران خارج از مجموعه و مستقل که نسبت کارمندی و اشتغال با مجموعه مورد نظر را نداشته، بروند. که در کنار این متخصصان نیز از مسئولین برای پاسخگویی ابهامات و مشکلات موجود در صنعت و بازار، دعوت بعمل آید.

اولین برنامه تلوزیونی بازار سرمایه که با هدف توسعه فرهنگی این بازار با حمایت سازمان بورس روز دوشنبه با بررسی صنعت پتروشیمی روی آنتن رفت.

دبیر کل کانون کارگزاری در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز در رابطه با کیفیت این برنامه عنوان کرد: با توجه به برنامه های پیرامون بازار سرمایه در کل دنیا بهتر است این چنین برنامه ها به سمت نظرات کارشناسان، مشاوران سرمایه گذاری و تحلیلگران خارج از مجموعه و مستقل که نسبت کارمندی و اشتغال با مجموعه مورد نظر را نداشته، بروند. که در کنار این متخصصان نیز از مسئولین برای پاسخگویی ابهامات و مشکلات موجود در صنعت و بازار، دعوت بعمل آید.

روح الله میر صانعی در ادامه افزود: به عنوان مثال بهتر است با توجه به مشکلات موجود در صنایع نماینده ای از طرف دولت در چنین برنامه ای حضور پیدا کند و پاسخگوی مطالبات هنگفت پیمانکاران حوزه های مختلف و بانکهااز دولت باشد. همچنین تحلیلگران بازار نیز به بررسی و تحلیل اینگونه نقاط ضعف و یا حتی نقاط قوت بپردازند، چراکه اگر یک مدیر عامل و یا کارشناس وابسته به شرکت خاصی حضور پیدا کند، بیشتر نگاه تجاری پیدا خواهد کرد و اینچنین بررسی هایی جذابیت لازم را برای فعالین بازار سرمایه کشور نخواهد داشت.

وی با تأکید بر حضور مشاوران مالی و تحلیلگران مستقل در این برنامه اظهار داشت: بهتر است در برنامه های تلوزیونی نه از این طرف بام بیفتد نه از آن طرف بام، به این منظور که به سراغ نمایندگان مجلس بروند و نه سراغ سرمایه گذاران خرد، چراکه چنین افرادی به اندازه کافی ممکن است از دانش و شناخت مالی و سرمایه گذاری در خصوص شرکت، صنعت و بازار سرمایه برخوردار نباشد لذا نمی توانند با دید باز به تحلیل در این رابطه بپردازند.

مدیر صانعی در پاسخ به این سوال که (بهتر است چه سوژه ها و یا صنایعی در این برنامه مورد بررسی قرار گیرد تا از جذابیت کافی برخوردار باشد؟) عنوان کرد: با توجه به اینکه طی سالهای اخیر بازار سرمایه گسترش پیدا کرده بهتر است این بررسی و تحلیل در همه صنایع موجود در بازار انجام شود، چراکه ممکن است در بازار سرمایه هر صنعت برای مدت زمان خاصی جذابیت پیدا کند و یک برنامه ای که در خصوص بازار سرمایه ساخته می شود بهتر است بر روی تمامی بازار سرمایه اشراف داشته باشد و با توجه به نسبت حجم ارزش صنعت به یک ارزش بازار اولویت بندی انجام شود و به بررسی آن بپردازند.

وی در رابطه زمان این برنامه اظهار داشت: متأسفانه این نقد اهالی بازار سرمایه به رسانه ملی همواره وجود داشته چراکه در اغلب کشورهای دنیا یک شبکه اختصاصی در رابطه با بازار سرمایه و بورس اوراق بهادار وجود دارد و به شفاف سازی و اطلاع رسانی در خصوص صنایع و شرکت ها می پردازند اما این زمان اندک برای شروع بد نیست و امیدواریم رفته رفته برنامه های بیشتری تدوین و پخش شود.

وی در پایان اظهار داشت: پخش چنین برنامه هایی از رسانه های ملی مسلماً به بازار سرمایه، تحلیل و اطلاع رسانی کمک خواهد کرد چراکه با بالا رفتن اطلاعات و دانش مالی عموم مردم و مخصوصاً سرمایه گذاران این صنعت به اقتصاد کشور کمک می کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.